alle kategorier

Nyheder

Du er her : Hjem> Nyheder

Vores virksomheds udviklingshistorie

Tid: 2022-01-10 Hits: 90

Vores fabrik begyndte at producere hængekøjer og hængestole fra 2004, vi arbejdede som en individuel virksomhed. Vi havde kun 20 arbejdere på det tidspunkt, vores chef arbejdede med sin far, mor og tingene. På det tidspunkt blev alle råvarer købt fra leverandører, og vi fremstillede for det meste for handelsvirksomheder, produceret efter deres prøver eller anmodning.

Efter 2 års udvikling, i 2006, havde vi omkring 50 ting. I det øjeblik havde vi stor efterspørgsel efter stoffer, træspredningsstangen og rebet. Så vi købte vores første produktlinje af reb-snoning, og vi producerer også selve træspredningsstangen og har vores eget designteam.

111
Den første produktlinje til snoning af reb
222
Træforarbejdningsbutikken
333
Træet tørrer
444
Træet tørrer

I 2008 registrerede vi vores fabrik Yueqing Hengda Artware Co., Ltd., produkter eksporteres til hele verden

I 2010, for at kontrollere stofkvaliteten og omkostningerne, begynder vi selv at producere stoffet. Vi købte 12 enheder væve, vi kan producere 1000 m pr. dag. Fra da af blev alt vores bomuldsstof produceret af os selv, det hjælper meget med at kontrollere kvaliteten og forsendelse til tiden. På det tidspunkt har vores produkter eksporteret til hele verden af ​​handelsselskab, og vi starter også vores egen eksportvirksomhed.

555
Stofvævning
666
Stofvævning

Efter 2012 fandt vi gradvist ud af, at det reb, vi producerede, ikke kan opfylde vores efterspørgsel, vi er også nødt til at købe rebet hos leverandøren. Fordi salget af hængekøjerne og hængestolene blev forbedret år efter år, og vi producerede titusindvis af macrame hængestolen hvert år, som for det meste var lavet af reb. Derfor købte vi i 2013 endnu en produktlinje af reb, hvilket øgede rebproduktionskapaciteten.

777
Rebproduktion
888
Rebproduktion

Der er omkring 500 husmødre i det nærliggende amt, der har lavet macrame-hængende stole til os. Vi sender materialerne til deres hjem og tager macrame-hængestolen tilbage til fabrikken hver dag.

Så siden 2013 er råvarerne inklusive rebet, træspredningsstangen og polybomuldsstoffet alle produceret af os selv. På dette grundlag kan vi nemt kontrollere kvaliteten af ​​vores produkter og også garantere forsendelsestiden meget let. Og blev sælger af Walmart, Amerika.

I 2014 forbedrede vi træbutikkens udstyr, udvidede brændefyringsmaskinen. Samme år blev vi forhandler af Walmart.

147
Træ sprede bar varme maskine
1010
Træspredt stang hulboring

I 2015 investerede vi i en stålhængekøjestativfabrik. Og etablerede Outdoorpro Industry Limited til eksport.

I 2018 investerede vi i en flet hængestolsfabrik, de begynder at producere flet hængestolen fra 2014, kvaliteten er meget bedre end andre.

I 2020 købte vi en automatisk stofskæremaskine

123

Automatisk stofskæremaskine

I 2021 har vi en omsætning på USD10 mio.

Alle disse præstationer gjorde os til en af ​​de største hængekøjefabrikker i Kina. Og dette er ikke slutningen, vi tror på, at vi vil fortsætte med at udvikle os med alle vores samarbejdspartnere sammen.


Hotte kategorier